Zomertuin

Stadsschouwburg Amsterdam

Especially for our people: het eerste Pop-Up park van Amsterdam! Zomertje 2015 ontspan je 'm op blote voetjes in een ontspannen groene omgeving op het Ajax terras (Stadsschouwburg). Oftewel een park met service en een prachtig koninklijk uitzicht over het Leidseplein.

Wij (twee newly found vriendjes Maarten Bul & Gabriël Ercicia) kregen de mogelijkheid om deze zomer wat bijzonders te realiseren op het Ajax terras van de Stadsschouwburg. Die kans namen we om er een pop-up park van te maken, voor het zomers chillen met vrienden, familie, collega’s en iedereen daar tussen in.

Dat wordt dus lekker de schoenen uit en tussen de vlinderstruiken en lemon tree’s op de blote voetjes in het gras. Binnen, met wat meer verkoeling, hebben we 60’s/70's design meubilair voor als je het pierenbadje wil afwisselen met nog het open slaan van je laptop om een e-mailtje of twee te versturen.

We programmeren wat we tof vinden, maar als je zelf wat wilt komen doen ben je natuurlijk ook van harte welkom. Leesclubje, yoga klasje, Verjaardag of serenades voor dat meisje wat je al veel te lang leuk vindt, kom maar door. Neem hiervoor contact op met onze programmeur via gabriel@zomertuin-amsterdam.nl.